DARU Dutch Amateur Radio Union

In augustus 2018 is in het DKARS magazine gepubliceerd: Uw bestuur heeft geconcludeerd dat de afgelopen jaren buitengewoon voorspoedig zijn verlopen en realiseert zich dat dit alleen maar mogelijk is geweest door de steun van alle radioamateurs die zich met DKARS verbonden hebben. Een groep van enthousiaste mensen die blijft groeien. Ook een groep mensen die meestal positief; kritisch is en regelmatig het bestuur van ideeën voorziet. Het fundament dat de afgelopen jaren gebouwd is mag gezond genoemd worden.

Ik ben de webmaster van de DARU dus ik zorg dat de website waar 10-tallen radio amateurs per dag op inloggen, voorzien worden van de meest actuele informatie. Deze bezigheid zorgt ervoor dat ik een aantal uren per dag met  deze website bezig ben. Aangezien dat het een jonge vereniging is, vergt het toch heel wat inspanning om de website er tip-top uit te laten zien. Het is het visitekaartje van de vereniging.

 

                             

Koninklijke Marine en radio zendamateurs.

 

Ik heb als beroepsmilitair gediend bij het Korps Mariniers in het dienstvak Tamboers en Pijpers wat toen nog een dienstvak was. Na mijn diensttijd bij het Korps en toen ik mijn licentie haalde, ben ik lid geworden van de marine radio amateur club (MARAC). Ik heb een jaar varende plaatsing gehad op Hr.Ms. de Ruyter C801. Vandaar dat ik deze drie logo's boven dit stukje heb staan. Het was een mooie tijd en ik heb daar veel van geleerd. 

https://www.marac-radio.nl/